Christine’s Road

Hier is hij dan. Mijn eerste blog… soort van. Het afgelopen jaar heb ik voor een project via mijn opleiding aan de Fotovakschool vaak blogs geschreven, maar die zijn helaas na het verdwijnen van de website van dat project, ook kwijtgeraakt. Bij dat project (dat Synergy Eleven heette), heb ik wel de smaak te pakken gekregen. Het begon weer te kriebelen en daarom zijn we nu hier beland!

Ik hoop natuurlijk dat er genoeg mensen geïnteresseerd zijn in mijn periodieke “woordenkots”. Ik weet ook nog niet hoe vaak ik deze blog bij ga houden, maar heb in ieder geval genoeg plannen. Zo wil ik gaan bloggen over de fotoshoots die ik wekelijks doe, waar jullie leuke behind-the-scenes beelden te zien krijgen. Deze post ik over het algemeen ook niet op andere kanalen zoals Instagram of Facebook, waar ik meer eindresultaten plaats.


Behind the scenes en een van de eindresultaten

Tutorials en “workshops”

Naast behind-the-scenes blogs zal ik ook enkele tutorials of workshops posten. Niet te groot en uitgebreid, gewoon een basis-uitleg over bijvoorbeeld Photoshop of Illustrator en hoe ik te werk ga. Als jullie hier iets willen zien, hoor ik dat graag in de reacties!

Ten slotte zal ik op mijn blog ook vertellen over wat mij inspireert. Vooral op het gebied van fotografie, maar ook over televisie series die ik volg, films, muziek, alles waar ik inspiratie uit haal of gewoonweg een obsessie mee heb op dat moment.

En nu?

Nu zal je waarschijnlijk ook wel denken: big deal. Je bent de zoveelste fotograaf die een blog bijhoudt. Klopt. Veel fotografen doen dit en ik zal ook zeker niet de laatste zijn. Ik zie dit vooral als een manier om mijzelf te uiten, buiten de fotografie om. Het is een uitlaatklep voor mijzelf, waarin ik ook af en toe persoonlijke dingen kan gaan plaatsen en er wat langer over kan schrijven. Toch hoop ik dat, als je leest, je er ook wat uit kan halen voor jezelf.

PS: Christine’s Road verwijst naar mijn instagram-naam christineroad. Deze naam is weer een verwijzing naar mijn liefde voor Green Day, maar daarover later vast meer.

ENGLISH: I will be writing my blog in Dutch. If you happen to be English and want to read my blog, let me know and I’ll try to translate as soon as possible.


 

, , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a comment

Your email address will not be published.Field is required

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>